Rådgivning

Det är alltid skönt att ha någon att luta sig mot som kan
svara på alla frågor

Du kan känna dig trygg att vända dig till oss för att få hjälp med frågor kring skatter och redovisning.

Ska du starta eget kan vi hjälpa dig att välja rätt företagsform, registrera bolag, registrera på Bolagsverket och Skatteverket. Även om sidor som verksamt.se, nyforetagarcentrum.com och almi.se underlättar, så är det skönt att kunna ha någon att luta sig mot och som kan svara på eventuella frågor.

Driver du redan företag har du kanske märkt att det är ensamt och att du har få att fråga. Vi finns där som ett bollplank när frågorna dyker upp eller när du vill diskutera saker som rör företaget, idéer eller annat spännande. Det är ibland skönt att kunna lätta på trycket och få input på frågor som du går och funderar på och göra det med någon du litar på. För oss är sekretess och kundernas förtroende något som vi sätter i första rummet.

Är du osäker på var du tjänar pengar och var du förlorar pengar eller vilka produkter/kunder som är de lönsammaste, så kan vi hjälpa till med analyser.

Vi kan också ge råd kring försäljning och förvärv av bolag och fastigheter. Dels som bollplank, men vi kan även hjälpa till med avtal och hitta rätt juridisk kompetens.

Kontakta oss idag och växla upp

ecovice logga

0470-695 00

C/O Videum Science Park
Videum AB 1-132
351 96 Växjö

© ecovice 2023

Designad av SALTY Communication