Redovisningskonsult

Välkommen att bli vår nya redovisningskonsult!

Som en del av oss på Ecovice erbjuds du som redovisningskonsult stort, eget kundansvar med möjlighet att växa inom ditt kompetensområde.

Vi söker dig som vill jobba tillsammans med oss på Ecovice och för våra kunder som redovisningskonsult. Hos oss blir du en lagspelare i en byrå i tillväxt, en byrå som har stort förtroende från våra kunder.

Vi på Ecovice jobbar modernt med digitala arbetssätt som gör att dom ekonomiska processerna flyter på smidigt. Vi får tid till att vara en hjälpande hand i våra kunders verksamheter, vi jobbar med råd och stöd.

Om jobbet

Som redovisningskonsult får du fullt kundansvar, men så klart hjälps vi åt i det löpande arbetet. Det är en självklarhet för oss som tillväxtbolag eller bara som dom goa kollegor vi är. På vår arbetsplats ska vi nämligen trivas med vårt jobb och varandra. Vi är en schysst plats att jobba på, med bra förmåner, villkor och framtiden bär med sig möjligheter som får det att pirra i magen.

Vem är du?

För att trivas i rollen har du en god ekonomisk förståelse och ett öga för noggrannhet och struktur. Vi söker redovisningskonsulter gärna med några års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete. Allt ifrån löpande bokföring till bokslut, rapportering, upprättande av årsredovisningar, inkomstdeklarationer och hantering av moms- och skattefrågor. För rätt person, med driv och engagemang, finns hos flera riktigt spännande utvecklingsmöjligheter för dig att växa in i som vi gärna berättar mer om vid ett första möte.

Vi jobbar i flera bokföringsprogram bla. Fortnox och Visma vi ser gärna att du har erfarenhet i något av dessa system.

Du har i botten en ekonomexamen, YH-utbildning eller liknande erfarenhet inom redovisning. Vidare har du en hög systemförståelse och kunskaper i Excel i kombination med mycket goda digitala kunskaper.

Sök direkt eller ställ en fråga

Visst låter det som ett toppenjobb! Vi ser fram emot din ansökan, men som senast kommer vi att ta emot ansökningar till 13:onde mars. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

I denna tillsättning samarbetar vi med Human Solutions, om du har frågor om tjänsten, kan du kontakta Sanna Thörnqvist eller Annika Ekdahl på Human Solutions.

Du når Sanna på sanna@humansolutions.se eller 073-946 15 90.

Du når Annika på annika@humansolutions.se eller på 0708–396940.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka in ansökan

Leave this field blank
Välj fil
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

Välj fil
Uploading… (0%)

A file with this name has already been uploaded.

This file type isn’t allowed.

This file size is too big.

* Din mailadress kommer inte att delas med tredje part. Läs mer i vår integritetspolicy.

ecovice logga

0470-695 00

C/O Videum Science Park
Videum AB 1-132
351 96 Växjö

© ecovice 2023